Συνεχίζοντας την περιήγηση στο lidofc.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.

Άλλη μία καλή εμφάνιση για τον Πατούχα ο οποίος κέρδισε και το Λίντο με 0-2 μένοντας αήττητος στα φιλικά που έχει δώσει ως τώρα. Από την άλλη πλευρά το Λίντο δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο αλλά είχε πολλές απουσίες βασικών παικτών.Το συγκρότημα του Μιχάλη Ζουραράκη άνοιξε από πολύ νωρίς στο σκορ καθώς μόλις στο 8′ ο Ραπτάκης έβαλε την κόντρα στον Καλυκάκη, με την μπάλα να καταλήγει στα δύχτια. Στο 12′ ο Παπαδόπουλος πλάσαρε, η μπάλα λίγο πριν περάσει την γραμμή του τέρματος την έδιωξε ο Χριστοφής, αποσοβώντας τον κίνδυνο.

Στο 17′ είχαμε ένα καλό σουτ του Λ.Λουλάκη, ο Καλυκάκης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Στο 22′ από εκτέλεση φάουλ του Χελά μπλόκαρε ο Καλυκάκης. Στο 24′ ο Τσακιρίδης έδωσε στο Λ.Λουλάκη, ο οποιος πλάσαρε όμορφα κάνοντας το 0-2. Στο 27′ ο Δ.Λουλάκης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 40′ ο Αποστολάκης έκανε ένα δυνατό σουτ, με τον Γιαννακουδάκη να αποκρούει εντυπωσιακά. Στο 51′ μία κεφαλιά του Μπεζάνη πέρασε άουτ, ενώ στο 80′ ο ίδιος παίκτης επιχείρησε να κρεμμάσει τον Ταμπακάκη αλλά ο πορτιέρο του Λίντο απέκρουσε εντυπωσιακά.

Λιντο (Μ.Πυροβολάκης): Καλυκάκης, Χουρδάκης, Αποστολάκης, Χριστοφής, Τσίχλας, Μανουσάκης, Βιστάκης, Τζανάκης, Κακούρης, Ανδριαδάκης, Τσιντάρης.

Αγωνίστηκαν επίσης οι Φρογάκης, Αναγνωστάκης, Μαρκουλάκης, Κισσανδράκης, Ταμπακάκης.

Πατούχας (Μ.Ζουραράκης): Γιαννακουδάκης, Μιχ.Μπιτσακάκης, Χελά, Γ.Λουλακάκης, Δ.Λουλάκης, Λ.Λουλάκης, Μπιτσακάκης Μ., Ραπτάκης, Παπαδόπουλος, Τσακιρίδης, Κονιδάκης.

Αγωνίστηκαν ακόμα οι Γελασάκης, Μπιτσακάκης Μιχ. του Δ., Σωμαράκης Σ., Μπριντάκης, Μπαντούνας, Μπεζάνης.

(www.grandsport.gr)

Χορηγοί